Volleybal… na jarenlang spelen had ik er ineens genoeg van. Niet meer dat gespring, geblok, yellen… Leeftijd? Tja, en dan? Alleen maar blijven joggen? Nee, is niet genoeg, wil per slot van rekening wel fit en fier door het leven blijven gaan. Al rondkijkend viel m’n oog op poweryoga… Yoga? Heb ik altijd als iets zweverig, iets statisch gezien, waar ik nooit eens lekker van zou kunnen zweten… Maar dan dat woordje ‘power’… Misschien eens proberen? Zo kwam ik op de les bij Caroline, zo’n twee jaar geleden. De eerste keer vond ik het maar niets, al die standjes en houdingen… De tweede, derde en vierde keer ook niet. Waarom blijf je er dan uiteindelijk toch naartoe gaan? Ten eerste omdat ik opmerkte dat ik me na de lessen heel ontspannen en rustig voel. Alles stroomt in m’n lijf. Een heel ander gevoel dan na het joggen. Maar ook zeker door Caroline, door haar rust, haar uitstraling van ‘we gaan er een leuk uur van maken’, haar zorgvuldig voorbereide lessen, haar uitleg waarom we sommige oefeningen doen, wat voor effect het op je lijf heeft. En zo is het een uurtje voor mezelf geworden, zo aan het einde van de week, waar niemand aan mag komen.


Annettie (54)

Ervaringen van enkele cursisten

Na een power yoga les voel ik sereniteit en kracht iets wat me motiveert toch naar een les te gaan als ik absoluut geen zin meer heb de deur uit te gaan. Dit komt door de uitdagende lessen die Caroline iedere week weer verzint voor power yoga. Carolines power yoga lessen zijn gezellig, leuk en energiek. De lessen zijn een goede weerspiegeling van Caroline. De sfeer die zij creëert in de les helpt bij het ontspannen en het ‘aarden’. De energie die je krijgt tijdens de (power) yoga lessen is perfect gecombineerd met de rust die je voelt na een les. Dit klinkt als een paradox, maar yoga zorgt voor balans. Het zijn oefeningen voor lichaam en geest. Je geest komt tot rust en je lichaam krijgt energie. Caroline combineert energieke oefeningen met rustgevende oefeningen zodat je na de les helemaal tot rust bent gekomen en energie hebt om de dag of de week door te komen. Daarnaast word je sterker en leniger.


Marianne (23)

I am very happy of my new power-yogist life. The courses of Caroline became for me strangely addictive. Without noticing, these weekly hours provide a place to reconnect with myself, focus on the important things of life and find a new balance for the week. I really appreciate the power yoga for its intensity, and at the same time for its subtleness in meditation and discovering my limits. Caroline is a very joyful and talented teacher. Her courses are therefore always lively but at the same time very challenging. She always manages to send us some hidden or obvious messages to bring back home. A future spiritual guru!!!  


Stephanie (37)

Heb jij ook les (gehad) bij Caroline en vindt je het leuk om je ervaringen te delen? Stuur dan een mailtje naar caro.yoga@yahoo.com

Na CaroYoga voel ik me intens happy. Weg zijn de dagelijkse beslommeringen en overpeinzingen, ze hebben plaatsgemaakt voor rust, vertrouwen en zachtheid.

Caro verspreidt wijsheid & begrip over yoga. En nog veel belangrijker is dat ze anderen yoga laat beleven. De ene keer gaat een houding met gemak, terwijl een andere houding behoorlijk wat inspanning vraagt. Maar je kunt er altijd op vertrouwen dat je professioneel wordt begeleid, op welk niveau je ook bent. Haar kracht is om je te laten verbinden met je eigen lichaam.

Je ontdekt bij CaroYoga hoe je je energiebron kunt aanboren. Ik vind dat een zeldzame gave en doe mezelf dat graag cadeau. Ik kom er speciaal voor uit Amsterdam!

Als het kon, zou ik wekelijks komen naar haar verkwikkende en humorvolle lessen.


Annie (34)