Yoga: Ontspanning en Bewustzijn


Deze vorm van yoga is heel zacht en aardend. Door de verschillende yoga houdingen rustig en invoelend uit te voeren komen we in een staat van harmonie. In yoga zoeken we naar balans tussen lichaam en geest door het lichaam met aandacht te voelen. Je leert ontspannen, ontwikkelt verbinding met je lichaam en een rustige en bewuste geest.


Een yogales is een traktatie voor jezelf waarin je speels met je lichaam bezig bent en lekker in je vel komt te zitten. Dansyoga: Energie en balans

NB. Momenteel niet beschikbaar


Dansyoga was oorspronkelijk ontwikkeld voor dansers als training  in balans, lenigheid en coördinatie. Het bleek echter veel mensen aan te spreken als les op zich. Elke dansyogales begint met een deel meditatie, gevolgd door een deel dans en wordt afgesloten met diepgaande yogaposes, allemaal op muziek die ondersteunend werkt voor de oefeningen. Zeer geschikt voor mensen die houden van dansen, of het nu ballet, moderne dans of salsa is, en meer lichaamsbewustzijn willen ontwikkelen.

Een dansyogales is heel ontspannend. Genieten speelt de hoofdrol!

Poweryoga: Kracht en vitaliteit


Een actieve les waarin de zonnegroet centraal staat om het lichaam warm en soepel te maken en te houden. Ideaal als je beweging en ontspanning wilt combineren. We zoeken de grenzen die ons lichaam aangeeft en onderzoeken de mogelijkheden die tot onze beschikking staan om ons sterk en vrij te voelen. Bovendien maken we onze spieren sterker en verbeteren onze conditie. De energie die je al in je hebt komt los en gaat stromen.


Na de poweryogales bruisen de meeste mensen van energie en zijn tegelijkertijd rustig van binnen, een heel tevreden staat van zijn!

Welke les is voor jou?

Met behulp van yoga zoeken naar balans in het leven. Afhankelijk van hoe je in elkaar zit kies je een les uit die de balans herstelt...


- Ben je iemand die vaak te lang doorgaat, te veel je best doet, erg gericht is op doen en het uitrusten uitstelt?  --------------- Dan is ‘yoga’ het meest aanbevolen.


- Ben je iemand die juist moeilijk op gang komt? Vaak taken tot morgen verschuift? En toch wil je wel voor jezelf zorgen en fit worden? -------------- ‘Power yoga’ zal je een echte boost geven!


- Hou je van bewegen en zoek je balans? --------------- ‘Dansyoga’ is leuk en ontspannend.

Yoga, Dansyoga of Poweryoga?