AVG

Beste Cursist van Caroyoga,

waarschijnlijk heb je meegekregen dat op 25 mei 2018 de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking is getreden. Ook ik heb hier mee te maken en daarom breng ik je graag op de hoogte van hoe ik met je gegevens om ga. 

Privacy Gegevens Beleid

Met je inschrijving krijg ik je naam, voornaam, emailadres en telefoonnummer. Deze zijn alleen bedoeld om efficient met je te kunnen communiceren.

Je naam wordt alleen gebruikt om je inschrijving te registreren alsmede voor mijn financiële administratie. 

Je email-adres gebruik ik enkel om je te informeren over mijn cursussen en eventuele workshops georganiseerd door Caroyoga. Zulke informatie stuur ik persoonlijk per email op en niet als groep waardoor je email-adres niet door anderen gezien kan worden. Je kunt ten allen tijde vragen om geen emails meer te ontvangen door te mailen naar caroyoga.nl@gmail.com. 

Je telefoonnummer gebruik ik, ook in de vorm van een groepsapp, zodat je makkelijk berichten over de les kunt ontvangen (bv. afmeldingen en relevante informatie). Je kunt je ten allen tijde afmelden van zo’n groepsapp. 

Ik ga heel zorgvuldig om met je gegevens. In geen geval deel ik je informatie met derden zonder jouw toestemming. Je mag ook altijd je gegevens bij mij opvragen alsmede waarvoor ik ze gebruik. Ik zal maximaal 10 jaar na je laatste cursus je gegevens bewaren. 

Het verkeer op mijn website wordt bijgehouden via Google Analytics. Hiermee kan ik onder andere zien hoe de site wordt gebruikt en hoe vaak de site wordt bekeken. Ik heb extra maatregelen genomen om ook hier je privacy te beschermen. Zo worden IP-adressen bijvoorbeeld nooit naar Google gestuurd. Surfen zonder zorgen dus 🙂

Hartelijke groeten,

Caroline