Yogaretreats

Volgende Retreat:

-21 tot 26 juli 2024-

9b353396-47a7-47de-a65f-1aba1eb4927e.jpeg

Ik heb voor komende zomer weer een yoga retraite georganiseerd, maar deze keer een beetje anders, namelijk op een boot!

We logeren op een prachtige zeilboot (zie foto), een oude klipper, en zullen onze retreat op en om Schiermonnikoog houden. De yogalessen zullen we op verschillende plekken in de natuur plaatsvinden, op Schier of bv Engelsmanplaat. Naast de yogalessen en het zeilen is er ook genoeg tijd om op Schier te wandelen en relaxen.
Deze retreat is dus wel wat anders dan wat ik normaliter organiseer maar mocht dit jou aanspreken hoor ik het graag!

 

Voor meer informatie, stuur een mailtje naar caroyoga.nl@gmail.com, of kijk naar  https://klippernovacura.nl/yoga-retreat-schiermonnikoog/.

 

Een retreat is een hele fijne manier om weer even te resetten. Het is een pas op de plaats, even helemaal weg van je bezigheden en verplichtingen. Een cadeautje voor jezelf kun je het noemen. Een gelegenheid om uit te rusten en te reflecteren of je nog op 1 lijn bent met jezelf… wat wil je in je leven, wat wil je loslaten en wat wil je toevoegen? Dit jaar gaan we dit op een speelse manier onderzoeken via de elementen… 😍

Review van Sepideh Rijbroek

Aug 6 2023 |7-Daagse Meditatie en Yoga Retreat in Siddeburen, Nederland  “Ik heb deze week een yoga retreat week gevolgd bij Caroline in “The land of now”. Wat een prachtige week! Caroline is professioneel, kundig en bovenal een geweldig mens. Haar stijl van lesgeven is aangenaam en je kan het op je tempo volgen. Ze is attent en zorgzaam richting de groep. Naast je lichaam, krijgt je geest ook wijze lessen. Het is niet zweverig maar met juiste dosis spiritualiteit erin verwekt. Genot voor het lichaam en de geest.The land of now is een hele fijne rustige omgeving om helemaal tot rust te komen. Zowel het sfeer als de kamers en het eten zijn super.Zeker voor de herhaling vatbaar!”

Review van Hilde Van Der Meer

Aug 23, 2019 | 7-Daagse Meditatie en Yoga Retreat in Siddeburen, Nederland

“Caroline is een hele goede yoga docent die je vanaf het eerste moment het gevoel geeft dat ze er voor je is en je mee wil nemen naar genieten van yoga. Voor mij is deze intensieve week op een prachtige locatie, waar alles heel goed verzorgd was, een start geweest voor een verandering in lijf en geest. Het is nu 4 weken geleden en ik doe elke dag een uur yoga. de basis is gelegd in Groningen en dat is fantastisch. Alles was goed!”

 Review van Welmoed Krist

Okt 25, 2020 | 4-daagse Herfst Retreat in Siddeburen, Nederland

“Caroline is een fantastische yogadocente die  je met veel wijsheid begeleidt en die veel rust en positiviteit uitstraalt. Naast de (voor mij) bekende yogaposes vertelt Caroline ook over de betekenis en filosofie achter haar lessen. Ik doe al jaren aan yoga en Caroline legt alles op een prettige begrijpbare manier uit!Ik heb een geweldig weekend gehad met heerlijk eten, prachtige omgeving en volop ontspanning. Ik ga zeker nog een keer mee op een retraite van Caroline! “

Review van Marit Herbert-Coehoorn

Jul 27, 2019 | 7-Daagse Meditatie en Yoga Retreat in Siddeburen, Nederland

“Afgelopen week werd ik elke dag wakker met lieve Caro. Wat bracht mijn meditatie,- en yogaweek me veel. Rust, acceptatie, mooie diepgaande gesprekken, inzichten, minder prestatiedrang, nóg meer zelfLiefde en héél lekker veganisatisch eten bij The Land of Now in Siddeburen. De ochtendmeditatie is eentje om iedere ochtend te willen! Een echte Headstart of the day met veel Headspace! Probeer het ook eens 😘!”

Review van Laura de Jong

Dec 28, 2020 | 4-Daagse Meditatie en Yoga Retreat in Siddeburen

” Meedoen met de retreat van Caroline was echt een kadootje. The Land of Now is een prachtige locatie; je kunt je er heerlijk terugtrekken in allerlei hoekjes in het gebouw of in de tuin, je wandelt er zo de natuur in en het eten was absoluut fantastisch.

Het programma was heel mooi opgezet; de dag beginnen en eindigen met meditatie, de afwisseling in actieve en meer ontspannen yoga en een inspirerende workshop. Caroline is een hele fijne docent die je moeiteloos meeneemt in de yogalessen en meditaties. Gedurende de retreat was er veel vrijheid om je eigen plan te trekken en uit de retreat te halen wat je zelf nodig hebt. Ik gun het iedereen om op deze manier een paar dagen voor jezelf te nemen! “

CONTACT

Telefoon 06 17 87 67 70

E-mail caroyoga.nl@gmail.com