Yogaretreats

Een retreat is een hele fijne manier om weer even te resetten. Het is een pas op de plaats, even helemaal weg van je bezigheden en verplichtingen. Een cadeautje voor jezelf kun je het noemen. Een lang weekend om uit te rusten en te reflecteren of je nog op 1 lijn bent met jezelf…

In een hele week kom je nog dieper in de rust. Een deelneemster van mijn eerste retreat beschreef het zo: na 4 dagen ben je al teruggeschakeld van de 5 naar de 3e versnelling en dat voelt al heel fijn en ontspannen. Maar pas de laatste dagen van de week merk je dat je nog meer kunt loslaten en je komt helemaal terug naar de 1e versnelling. Dan pas ben je echt weer helemaal bij jezelf! 

Voor meer informatie: klik op de Brochure hieronder of stuur een mailtje naar caroyoga.nl@gmail.com

Review van Hilde Van Der Meer
 

“Caroline is een hele goede yoga docent die je vanaf het eerste moment het gevoel geeft dat ze er voor je is en je mee wil nemen naar genieten van yoga. Voor mij is deze intensieve week op een prachtige locatie, waar alles heel goed verzorgd was, een start geweest voor een verandering in lijf en geest. Het is nu 4 weken geleden en ik doe elke dag een uur yoga. de basis is gelegd in Groningen en dat is fantastisch. Alles was goed!”

 
Review van Welmoed Krist
 

Okt 25, 2020 | 4-daagse Herfst Retreat in Siddeburen, Nederland

“Caroline is een fantastische yogadocente die  je met veel wijsheid begeleidt en die veel rust en positiviteit uitstraalt. Naast de (voor mij) bekende yogaposes vertelt Caroline ook over de betekenis en filosofie achter haar lessen. Ik doe al jaren aan yoga en Caroline legt alles op een prettige begrijpbare manier uit!
Ik heb een geweldig weekend gehad met heerlijk eten, prachtige omgeving en volop ontspanning. Ik ga zeker nog een keer mee op een retraite van Caroline! “

Review van Marit Herbert-Coehoorn

 

“Afgelopen week werd ik elke dag wakker met lieve Caro. Wat bracht mijn meditatie,- en yogaweek me veel. Rust, acceptatie, mooie diepgaande gesprekken, inzichten, minder prestatiedrang, nóg meer zelfLiefde en héél lekker veganisatisch eten bij The Land of Now in Siddeburen. De ochtendmeditatie is eentje om iedere ochtend te willen! Een echte Headstart of the day met veel Headspace! Probeer het ook eens 😘!”

 
Review van Laura de Jong

” Meedoen met de retreat van Caroline was echt een kadootje. The Land of Now is een prachtige locatie; je kunt je er heerlijk terugtrekken in allerlei hoekjes in het gebouw of in de tuin, je wandelt er zo de natuur in en het eten was absoluut fantastisch.

Het programma was heel mooi opgezet; de dag beginnen en eindigen met meditatie, de afwisseling in actieve en meer ontspannen yoga en een inspirerende workshop. Caroline is een hele fijne docent die je moeiteloos meeneemt in de yogalessen en meditaties. Gedurende de retreat was er veel vrijheid om je eigen plan te trekken en uit de retreat te halen wat je zelf nodig hebt. Ik gun het iedereen om op deze manier een paar dagen voor jezelf te nemen! “

CONTACT

   

Telefoon 06 17 87 67 70

   

E-mail caroyoga.nl@gmail.com