Yogaretreats

Volgende Retreat:

– Zomervakantie Retraite 2024- 

(nog niet bekend)

Een retreat is een hele fijne manier om weer even te resetten. Het is een pas op de plaats, even helemaal weg van je bezigheden en verplichtingen. Een cadeautje voor jezelf kun je het noemen. Een lang weekend om uit te rusten en te reflecteren of je nog op 1 lijn bent met jezelf… wat wil je in je leven, wat wil je loslaten en wat wil je toevoegen?

In een week retreat kom je dieper in de rust dan je gewend bent. Een deelneemster van mijn eerste retreat beschreef het zo: na 4 dagen ben je al teruggeschakeld van de 5 naar de 3e versnelling en dat voelt al heel fijn en ontspannen. Maar pas de laatste dagen van de week merk je dat je nog meer kunt loslaten en je komt helemaal terug naar de 1e versnelling en zelfs tot stilte. Dan pas ben je echt weer helemaal bij jezelf! 

Heb je het altijd te druk? Een overvolle agenda en je neemt nooit tijd voor jezelf? Dan is deze retreat precies wat je nodig hebt. Je wordt in de watten gelegd en ik zorg tijdens de yogalessen ervoor dat je energie weer in balans komt. Na de week ga je herboren naar huis. 🙂

Of zit je in een burn-out of heb je last van depressie? Dan ook is deze retreat geschikt voor jou. De yogalessen laten de energie weer op een goede manier stromen zonder dat je je geweld aandoet zodat je je steeds blijer en vitaler gaat voelen. 

Bovendien ben ik bij je de hele week mocht je iets willen bespreken of uitwerken.

Voor meer informatie: klik op de Brochure hieronder of stuur een mailtje naar caroyoga.nl@gmail.com

2023

Zomervakantie

Retraite

31 juli – 6 aug

Review van Sepideh Rijbroek

 Aug 6 2023 |7-Daagse Meditatie en Yoga Retreat in Siddeburen, Nederland  “Ik heb deze week een yoga retreat week gevolgd bij Caroline in “The land of now”. Wat een prachtige week! Caroline is professioneel, kundig en bovenal een geweldig mens. Haar stijl van lesgeven is aangenaam en je kan het op je tempo volgen. Ze is attent en zorgzaam richting de groep. Naast je lichaam, krijgt je geest ook wijze lessen. Het is niet zweverig maar met juiste dosis spiritualiteit erin verwekt. Genot voor het lichaam en de geest.The land of now is een hele fijne rustige omgeving om helemaal tot rust te komen. Zowel het sfeer als de kamers en het eten zijn super.Zeker voor de herhaling vatbaar!”

Review van Hilde Van Der Meer

Aug 23, 2019 | 7-Daagse Meditatie en Yoga Retreat in Siddeburen, Nederland 

“Caroline is een hele goede yoga docent die je vanaf het eerste moment het gevoel geeft dat ze er voor je is en je mee wil nemen naar genieten van yoga. Voor mij is deze intensieve week op een prachtige locatie, waar alles heel goed verzorgd was, een start geweest voor een verandering in lijf en geest. Het is nu 4 weken geleden en ik doe elke dag een uur yoga. de basis is gelegd in Groningen en dat is fantastisch. Alles was goed!”

 Review van Welmoed Krist 

Okt 25, 2020 | 4-daagse Herfst Retreat in Siddeburen, Nederland

“Caroline is een fantastische yogadocente die  je met veel wijsheid begeleidt en die veel rust en positiviteit uitstraalt. Naast de (voor mij) bekende yogaposes vertelt Caroline ook over de betekenis en filosofie achter haar lessen. Ik doe al jaren aan yoga en Caroline legt alles op een prettige begrijpbare manier uit!Ik heb een geweldig weekend gehad met heerlijk eten, prachtige omgeving en volop ontspanning. Ik ga zeker nog een keer mee op een retraite van Caroline! “

Review van Marit Herbert-Coehoorn

Jul 27, 2019 | 7-Daagse Meditatie en Yoga Retreat in Siddeburen, Nederland 

“Afgelopen week werd ik elke dag wakker met lieve Caro. Wat bracht mijn meditatie,- en yogaweek me veel. Rust, acceptatie, mooie diepgaande gesprekken, inzichten, minder prestatiedrang, nóg meer zelfLiefde en héél lekker veganisatisch eten bij The Land of Now in Siddeburen. De ochtendmeditatie is eentje om iedere ochtend te willen! Een echte Headstart of the day met veel Headspace! Probeer het ook eens 😘!”

Review van Laura de Jong

Dec 28, 2020 | 4-Daagse Meditatie en Yoga Retreat in Siddeburen

” Meedoen met de retreat van Caroline was echt een kadootje. The Land of Now is een prachtige locatie; je kunt je er heerlijk terugtrekken in allerlei hoekjes in het gebouw of in de tuin, je wandelt er zo de natuur in en het eten was absoluut fantastisch.

Het programma was heel mooi opgezet; de dag beginnen en eindigen met meditatie, de afwisseling in actieve en meer ontspannen yoga en een inspirerende workshop. Caroline is een hele fijne docent die je moeiteloos meeneemt in de yogalessen en meditaties. Gedurende de retreat was er veel vrijheid om je eigen plan te trekken en uit de retreat te halen wat je zelf nodig hebt. Ik gun het iedereen om op deze manier een paar dagen voor jezelf te nemen! “

CONTACT

Telefoon 06 17 87 67 70

E-mail caroyoga.nl@gmail.com